SL-112 Paniekknop

Product Overzicht

Toptracking personal tracker is gebouwd op de nieuwste tracking technologie. Je kan het gebruiken voor het traceren van kinderen, dieren, ouderen en vervoersmiddelen.


Unieke ontwerp


De SL-112 Personal tracker is een klein GPS/GNSS apparaatje met een uniek ontwerp. het maakt niet uit of het aan je sleutelbos zit of dat het in je broekzak stopt het zal comfortabel voelen, dit komt door het ergonomische ontwerp.


Tracking op commando


Tracking op commando kan configureerd worden naar uw wens. Zo kan u kiezen of deze altijd getraceerd wordt (live tracking) of alleen onder bepaalde omstandigheden.Alles wat je nodig hebt voor tracking op commando is een smartphone.U stuurt een SMS om de locatie van het apparaatje te traceren, u krijgt dan een SMS bericht terug met daarin een Google Maps link waar de locatie exact word weergegeven. Dit systeem heeft geen maandelijkse kosten en er is geen software voor nodig.


Live tracker


U wilt natuurlijk altijd weten waar al uw waardevolle spullen zijn, en deze tracker zult u daarmee helpen. We kunnen het voor u geconfigureerd leveren naar ons WebTracking Platform en wij zullen u toegang geven tot deze Webapplicatie.


Val detectie


Val detectie is een belangrijke functie indien het product gebruikt wordt bij oudere die leiden aan een ziekte als bijvoorbeeld Alzheimer of andere ziektes. Pico stuurt een SMS zodra het een val detecteert.


Slimme slaap stand


We hebben een algoritme geschreven die zo efficiënt mogelijk gebruik maakt van de batterij. U kunt ongeveer 14 dagen uw objecten of personen traceren wanneer de slimme slaap stand is geactiveerd. Top tracking tracker is de enige tracker van deze afmetingen met een batterij die zo lang meegaat.Specificaties:


Afmeting – 60 x 41 x 16 mm


Gewicht – 35 gram


Oplader Voltage – Micro USB, DC4.2V 5.5V/400mA


Back-up Batterij – Lithium-ion, 900mAh


Stroom verbruik – 45mA standby verbruik


GPS Chipset – u-Blox 7, AGPS ondersteuning


GSM Chipset – SIMCOM800L, quad-band


GSM Band – 850/1900mhz 900/1800\MHz


Werk temperatuur – -10°C to 60°


Accu duur – 2 tot 5 dagen in bij normaal gebruik


Standby duur – tot 20 dagen


LED – Leds voor Actief, GSM & GPS


Knopjes – Alarm, Bellen & Aan/Uit


Sensor – Ingebouwde in 3D G-sensor (van Bosch)


Nauwkeurigheid – 5 - 15 meters


I/O – 1 aansluiting voor USB kabel

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

SL-112 Paniekknop

  • : 4552
  • Model: SL-112
  • Beschikbaarheid: 10
  • € 139,00
  • Excl. BTW: € 114,88

Beschikbare opties:

Tags: SL-112 Paniekknop, SL-112, GPS Trackers