SkyLab Geo Tracker Inclusief APP Levenduur accu (+/- 4 Jaar)

IoT Nano is een Tracker / Terugvindsysteem met een geïntegreerde batterij en antenne in een IP55 behuizing van 76x35x15 mm (LxBxH) De levensduur van de accu is ruim 3 jaar (36 maanden) bij 4 meldingen per dag en kan worden aangepast naar gelang de toepassing en wens. 


De locatie voorziening is op basis van Geolocatie op het gratis Things Network Lora netwerk en heeft een gemiddelde nauwkeurigheid van +/- 2500 meter. Het voordeel van deze techniek is goede doordringbaarheid en zeer lange accuduur. In geval van vermissing wordt kan er een de speciale mode worden geactiveerd waardoor het systeem tot op enkele meters is te lokaliseren door onze gespecialiseerde opsporingsdienst. 


Optioneel kan er ook gekozen worden voor het commerciële KPN netwerk deze heeft een betere nationale dekking en nauwkeurigere Geolocatie aanduiding enkel werkt KPN niet grensoverschrijdend.

Dit systeem is bedoeld voor het beveiligen en lokaliseren van objecten op internationaal niveau. De IoT Nano Tracker / Terugvindsysteem wordt compleet geleverd met Webapplicatie, Service en Support en de mogelijkheid om gebruik te maken van onze opsporingsdienst.


Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

SkyLab Geo Tracker Inclusief APP Levenduur accu (+/- 4 Jaar)

  • : 8117
  • Merk: SkyLab
  • Model: SkyLab Nano Tracker
  • Beschikbaarheid: 10
  • € 239,00
  • Excl. BTW: € 197,52

Beschikbare opties:

Tags: SkyLab Geo Tracker Inclusief APP Levenduur accu (+/- 4 Jaar), SkyLab Nano Tracker, Lora